top of page

Mantelzorgmakelaar

OVER CORRENTE

Corrente is het Italiaanse woord voor 'stroom'. Water is sterker dan steen: het slijt ravijnen uit. Water volgt de ideale route, gaat obstakels uit de weg, en bereikt altijd op de meest efficiënte wijze zijn eindpunt.

Over Corinne

Mijn ervaring als mantelzorger heeft me op het pad gezet om een opleiding tot mantelzorgmakelaar te volgen. Ik ben hierdoor gecertificeerd mantelzorgmakelaar en geregistreerd bij de beroepsorganisatie BMZM.

Als onafhankelijk, zakelijk dienstverlener kan ik leunen op een jarenlange carrière, waarin ik in diverse organisaties in de profit en non-profit sector ervaring heb opgedaan, zowel als ondernemer als in vaste dienst. Mijn functies en opdrachten varieerden van HR adviseur tot directeur.

 

Deze brede ervaring komt me goed van pas. Ik heb een brede blik en bekijk een vraagstuk vanuit verschillende perspectieven. Ik vorm me graag een beeld van een gewenste situatie en ga dan met de klant op zoek naar de beste manier om daar te komen. Daarbij ben ik eerlijk over mogelijkheden, maar ook over wat niet kan.

bottom of page