top of page

HR adviseur

Diensten

Corrente biedt oplossingen voor diverse personeels dilemma's.

Wanneer medewerkers niet (meer) functioneren helpen wij u een verbetertraject te starten.  Wij helpen u door mee te denken over een effectieve structuur na snelle groei, adviseren over HR interventies en helpen mee deze te implementeren. Wij coachen en trainen medewerkers en managers.

HR advies

Van functie beschrijvingen tot ontwerp van een totale gesprekscyclus, beschrijving diverse HR processen, wij adviseren én implementeren.

Wij bieden ook een dossier check: wij lopen uw personeelsdossiers na en adviseren over compleetheid en helpen u alles op de rit te krijgen.

Verbeter trajecten

Wanneer medewerkers niet meer optimaal functioneren dient aandacht te worden besteed aan het verbeteren. Dit heeft hopelijk het resultaat dat de medewerker naar tevredenheid werkt, maar kan ook basis zijn voor gesprekken over vertrek.

Coaching & Training

Zowel medewerkers als managers kunnen gecoacht worden om beter hun rol(len) te kunnen uitvoeren en optimale ontwikkeling door te maken.

In groepen of individueel kunnen uw medewerkers getraind worden, wij maken hiervoor graag een offerte op maat.

Organisatie advies

Na een snelle groei kan het nodig zijn na te denken over de structuur van de organisatie. Corrente biedt praktisch advies en zet deze samen met u om in een soepel draaiend geheel.

bottom of page